Q1) Is the venue of my choice available on my wedding date?

Ans- Share your details with us here and we will check on our schedule to update you with the necessary Information. In case you wish to visit our venue, kindly write to us at info@fnpgardens.com and we will set up a tour of the venue.

Q2) How many guests can your venue accommodate?

Ans- FNP Gardens has a range of luxurious, state-of-the-art venues for weddings, parties and corporate events which can easily accommodate a gathering of 800 – 1200 for the medium sized lawns and over 3000 guests within its sprawling landscapes. Some of our venues like Shagun Farms, Chattarpur or The Riviera in Ambience Golf Drive Gurgaon also come with banquet + lawn facilities thereby hosting for over 2000 guests in one event.

Q3) Are there any different rates for peak and off-season dates?

Ans- FNP Gardens has a plethora of options in terms of its services, amenities and special offerings related to the nature of the event and the preference of its customer. To know more about our packages and special offers, simply share your details here and we will reach out to you.

Q4) What are your cancellation policy?

Ans- Every venue of FNP Gardens has its own unique operations and site offerings. More information regarding the cancellation policies is specific to the venues and can be shared by the respective managers. To enquire about a particular venue and its cancellation norms, kindly write to us at info@fnpgardens.com including the name of the venue and your contact details. We will arrange a call back from the venue manager to help you with all the relevant information in this regard.

Q5) Do you allow outside catering?

Ans- No, we do not allow our guests to book outside caterers of their choice. However, we have enlisted best caterers to serve your guests.

Q6) Do you allow alcohol?

Ans- Yes, we allow our guests for alcohol arrangements under pre-defined license and standardized norms.

Q7) Are there adequate restroom facilities?

Ans- Yes, Every FNP Gardens venue is well equipped with restroom facilities for both men and women. It has latest bathroom fitting, toiletries and powder rooms for you and your guests.

Q8) Is there ample parking? Will guests be charged for parking?

Ans- Yes, all the venues have ample space for parking with valet facilities. We do not charge separately for it.

Q9) Can you accommodate physically challenged guests?

Ans- Yes, all the entrances are accessible by wheelchairs.

Q10) Do you have hotel accommodation facilities at your venue?

Ans- Yes, most of our venues have accommodation facilities within the venue premises as well as nearby.

Q11. What services does the rental fee include?

Ans-Rental fee includes décor and venue rent.

Q12. Can the furniture or setup of your venues be changed as per my preference and convenience?

Ans- Yes, we can customize the venue setup and décor according to your preference.

Q13. Are there any fixed timings for which the venue can be booked?

Ans- Our venues can be booked for complete 24 hours of your event date.

Q14. Do you have signage or other aids to direct guests to my wedding?

Ans- Yes, we provide signage and other direction guidance options as per your preference.

Q15. Do you offer any shuttle or transport service for guests from the airport?

Ans- No, We do not offer shuttle or other transport services to and from the airport.

Q16. Are there any public – restricted areas near my venue or cautions that I need to be aware of?

Ans- No, All our venues are located in prime and safe areas of Delhi NCR.

Q17. If I have a question other than the one’s listed here, how can I contact you?

Ans- Simply share your queries along with your contact details at info@fnpgardens.com

WordPress Video Lightbox Plugin
Phone
+91 78278 12345
Address
FNP Estate Ashram Marg, Mandi Road, Gadaipur
New Delhi - 110030
Email
info@fnpgardens.com